Lektoři kurzů vaření
![]() |
Dalibor Navrátil (*1972)Vystudoval Střední školu společného stravování - zaměření kuchař, cukrář. Během svého života pracoval na mnoha místech. Praha: Hotel Palace, Restaurant Moskva, Hotel Alta, Francouzská ambasáda v Praze, Hotel Villa Voyta, Bretagne (rybí restaurant, brasserie) Paříž - Hotel Ritz, Lyon - Le guide Restaurant, La Provence - caffeteria, zaměření na cukrárnu a pralinky, Le Puy - Espaly Saint Marcel, Hotel Le Puy, Lyon - Brassérie Paula Boccuse Belgie: Brusel - Grand Place, rybí restaurant Švýcarsko: Bern - Hotel La Pergola Jeho učiteli byli: Jeana Phillipa Rowbatchefa (3 Michelin Guide za cukrárnu), Yyana Guyniea (šéfkuchař francouzské ambasády), Joela Robouchonna, Michala Myšáka, který studoval institut Paula Boccuse v Paříži a v jeho restaurantu 2 roky.
Ocenění Grand restaurant – 1. a 3. místo. Hotel Villa Voyta (je zařazen v řetězci SLH - Small Luxury Hotels, patřil mezi 25 nejluxusnějších malých hotelu na světě) Rytíř francouzského řádu Chaine des Rotisseurs (založený roku 1248) za gastronomii, stálý gastronomický dohled v sídle PPF Gate Petra Kellnera |