Je načase se změnit...

Logo - FitOneAcademy

Lektoři kurzů vaření

  

Dalibor Navrátil (*1972)

Vystudoval Střední školu společného stravování - zaměření kuchař, cukrář.

Během svého života pracoval na mnoha místech.

Praha: Hotel Palace, Restaurant Moskva, Hotel Alta, Francouzská ambasáda v Praze, Hotel Villa Voyta, Bretagne (rybí restaurant, brasserie)

Paříž - Hotel Ritz, Lyon - Le guide Restaurant, La Provence - caffeteria, zaměření na cukrárnu a pralinky, Le Puy - Espaly Saint Marcel, Hotel Le Puy, Lyon - Brassérie Paula Boccuse

Belgie: Brusel - Grand Place, rybí restaurant

Švýcarsko: Bern - Hotel La Pergola

Jeho učiteli byli: Jeana Phillipa Rowbatchefa (3 Michelin Guide za cukrárnu), Yyana Guyniea (šéfkuchař francouzské ambasády), Joela Robouchonna, Michala Myšáka, který studoval institut Paula Boccuse v Paříži a v jeho restaurantu 2 roky.


Lektor Pražského kulinářského institutu
Lektor gastronomických seminářů
Gastronomický poradce ve školních jídelnách pro ČR při EU
Lektor kulinářské akademie pod záštitou EU a hl. města Prahy (kurz francouzského kulinářství)
Komisař a člen poroty Czech Specials při EU

Ocenění Grand restaurant – 1. a 3. místo. Hotel Villa Voyta (je zařazen v řetězci SLH - Small Luxury Hotels, patřil mezi 25 nejluxusnějších malých hotelu na světě)

Rytíř francouzského řádu Chaine des Rotisseurs (založený roku 1248) za gastronomii, stálý gastronomický dohled v sídle PPF Gate Petra Kellnera

Spolupracujeme:

Dream Gym
Revoluce ve fitness EMS
OlympiaFitness
Nutris
Nutrend
EnerGym
FitnessMenu
BrutalKruháč
Benefit Plus